fbpx

Back On Track

Back on Track valmistaa ja myy hyvinvointituotteita ihmisille, hevosille ja koirille.

Verenkierron tason nousu laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä, jolloin Back on Track -suojia käytetään ennen treenausta tai kilpailua.

Vilkkaampi verenkierto lihaksissa vahvistaa elimistön omaa tulehdusten lievennyskykyä ja edistää vammojen paranemista. Siksi tuotteita käytetään usein tulehdusperäisten oireiden lievittämiseen.


Back on Trackin lihas- ja nivelsuojat ovat valmistettu funktionaalisesta tekstiilistä, jossa mineraalipartikkelit on sulautettu mukaan polyester- tai polypropyleenikuituihin. Kun kehonlämpö lämmittää kuiduissa olevia mineraalipartikkeleita, lämpö heijastuu takasin pitkäaaltoisena lämpösäteilynä, pitkinä infrapuna-aaltoina, mikä kiihdyttää tehokkaasti verenkiertoa tekstiilin alla olevassa kudoksessa.

Tuotteet myydään rekisteröidyllä tuotemerkillä Back on Track ja mineraalikangas on rekisteröity nimellä Welltex sekä Iontex.

Back on Track tuotteiden valmistus tapahtuu yhtiön omissa tehtaissa Aasiassa ja jokaisen uuden tekstiilierän valmistuttua riippumaton yliopistolaboratorio mittaa tekstiilistä heijastuvan lämmön ja infrapunan aallonpituuden. Tällä tavoin Back on Track voi  vuodesta toiseen taata tuotteidensa tasalaatuisuuden ja tehokkuuden.