fbpx

Eques

Eques aloitti toimintansa vuonna 2009 tanskassa satuloita lähialueille myyvänä pienyrityksenä ja on sen jälkeen kasvanut nopeasti kehittyväksi yritykseksi. Nykyään EQUES tarjoaa yli 300 ainutlaatuista tuotetta ja sitä edustaa yli 100 jälleenmyyjää 19 maassa. Equesilla kolme asiaa pysyvät aina muuttumattomana: laatu, innovaatio ja hyvä palvelu.
Equesin taustalla on kansainvälisesti menestynyt ratsastaja ja valmentaja Rasmus Møller Jensen. Jo 16-vuotiaana hän matkusti Islantiin, jossa hän työskenteli Hólarissa ja siitä lähtien hän on treenannut ja esittänyt islannin​​hevosia kilpailuissa. Tanskan maajoukkueessa hän on ollut mukana useina vuosina vuodesta 1997 alkaen. Rasmuksen elinikäinen kokemus asettaa suuria vaatimuksia varusteille, joita hän käyttää hevosten kouluttamiseen.
Rasmus ylläpitää harjoittelutallia Pohjois-Jyllannissa, Tanskassa, jossa on jopa 40 hevosta. Kaikki EQUES-tuotteiden testit suoritetaan täällä, jotta tuotteiden optimaalinen toimivuus ja laatu taataan ennen niiden lanseeraamista.

EQUES Satulat
Vuodesta 2009 EQUES on kehittänyt satuloita islanninhevosille erittäin intohimoisesti.  Rasmukselle ihanteellinen satula on  joustavarunkoinen, jotta se sopeutuu mahdollisimman hyvin hevosen liikkeisiin ja siinä on leveä selkärangan tila, jotta hevosen takaosa saa vapauden liikkua ratsastajan alla. Eikä vähäisimpänä asiana, EQUES-satulat on suunniteltu niin, että paneelit ovat saman pituisia kuin satula (ei pidempiä) jotta vältetään hevosen takaosaan kohdistuva haitallinen paine. Tämä on yleinen ongelma, koska useimmilla islantilaisilla hevosilla on lyhyt satula-alue.  
Satuloiden rakenne on suunniteltu kestämään Rasmus Møller Jensenin ammatillisen valmennustallin rankkaa jokapäiväistä elämää. Samanaikaisesti satulat täyttävät vaatimukset hevosen optimaalisen liikkumisvapauden varmistamiseksi, jotta hevonen toimisi kunnolla ratsastajan alla.
Satulat ohjaavat istumaan optimaalisessa asennossa ja ratsastaja saa hyvän kontaktin hevoseen.Satulat ovat erittäin laadukasta nahkaa ja ne valmistetaan Euroopassa.Kaikkiin satuloihin voi vaihtaa etukaaren, millä voi säätää rungon leveyttä.  Satulat saa villa- tai lateksitoppauksella.