fbpx

Tervetuloa ostoksille!


Toivottavasti asiointisi kotimaisessa icenride.fi – verkkokaupassa on miellyttävää ja löydät kaiken etsimäsi! (jos jäit kuitenkin kaipaamaan jotain, ota rohkeasti yhteyttä info@icenride.fi, niin katsotaan mitä voimme tehdä.) Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Varaamme oikeuden hintojen muutoksiin.

Mikäli jokin asia jää askarruttamaan mieltäsi, vastaamme mielellämme kysymyksiin asiakaspalvelu@icenride.fi

Mukavia ostoshetkiä!

Tilaus & toimitusehdot icenride.fi (Ice’n ride Oy)


Maksutavat:
Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä Paytrailin kautta jonka kautta toimivat useat eri maksutavat kuten, verkkopankkimaksut, luottokortit, Collector- ja Jousto- palvelut, korttimaksut, Paypal. Painamalla Osta-painiketta hyväksyt Icenride-verkkokaupan yleiset sopimusehdot.

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkista tilausvahvistus ja jos sinulle tulee kysyttävää ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarkista myös, että paketin sisältö on sama kuin tilausvahvistuksessa olevat tuotteet.’


Maksupalvelutarjoaja:
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä Puhelin: 020 718 1830 www.paytrail.com


Collector Lasku/Osamaksu
Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa
Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.


Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia
Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä. Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä. Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.


Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti


Toimitustavat ja kulut:

Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja postikulut. Voit valita haluamasi toimitustavan tilausta tehdessäsi.

Nouto:Veloituksetta. Mikäli haluat noutaa tuotteet itse shopistamme Keijärventieltä Tampereelta, sovitaan noutoajankohta sähköpostitse.

Matkahuolto: Postimaksu on 7,90 €. Painavammat lähetykset toimitamme yleensä Matkahuollolla.

Posti: Postimaksu on kiinteä 7,90 €. (Poikkeuksena satuloiden postimaksu on 19€.) Tilauksesi toimitetaan lähipostiisi.


Myyntialue:
Myymme tuotteita pääosin Suomeen, mikäli haluat tilata tuotteita ulkomaille, olethan yhteydessä sähköpostitse, niin varmistamme toimituskulut.


Toimitusaika:
Omasta hyllystämme löytyvien tuotteiden toimitusaika Suomeen on muutama arkipäivä. Osa tuotteistamme tulee yhteistyökumppaneiltamme jollain toimitusaika on noin 4-14 arkipäivää.


Tuotteen palautus:
Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen, veloitamme vaihdosta toimituskulut hinnastomme mukaisesti. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuneista lähetyskuluista. Satulat ovat tilaustuotteita, niitä ei voi palauttaa.
Kuluttajalla on velvollisuus ilmoittaa kaupan peruuttamisesta 14 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.
Laita ilmoitukseen seuraavat tiedot:

  • tilauspäivämäärä, vastaanoton päivämäärä
  • nimesi
  • osoitteesi
  • päivämäärä

Lähetä ilmoitus ilmoitus sähköpostilla osoitteeseen: asiakaspalvelu@icenride.fi

Palautusosoite: Icen Ride Oy, Jumpurintie 32, 31760 Urjala.

Puh.nro: 040-658 6455

Muista lisätä puhelinnumero aina paketin lähetystietoihin. Jos peruutat kaupan, muista palauttaa tuote viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. (Tilaajana sinulla on vastuu tarvittaessa todentaa esim. palautuskuitilla, että tavara on palautettu määräajassa.) Palautusoikeus koskee myyntikuntoisia, käyttämättömiä tuotteita. Tuotteiden tulee olla puhtaita, pölyttömiä ja ehjiä. Pakkaa tuote alkuperäiseen pakettiin jossa se on toimitettu. Sulje paketti huolellisesti niin ettei tuote pääse putoamaan paketista tai vaurioitumaan kuljetuksen aikana. Mikäli tuote on myyntikelvoton, veloitamme palautuksesta ja uudelleenlähetyksestä aiheutuneet kulut asiakkaalta.

Noutamatta jätetty paketti ei ole palautus!

Me emme lunasta postiennakolla lähetettyjä asiakaspalautuksia tai noutamatta jääneitä postipaketteja! Toimituksessa rikkoontuneet lähetykset: Muista tarkistaa paketin kunto. Jos paketti on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei vastaa tilaustasi, ilmoita virheestä 14 vuorokauden kuluessa tästä kirjallisesti osoitteeseen asiakaspalvelu@icenride.fi tai soittamalla puhelinnumeroomme 040-658 6455. Tee välittömästi myös reklamaatio kuljetusyhtiölle.

Yhteystietomme: www.icenride.fi

Icen RideOy
Jumpurintie 32, 31760 Urjala