fbpx

Akela Bareback satula

233,00 

Väliaikaisesti loppu

Kuvaus

Back on Track:n Akela Bareback satulalla pystyt istumaan lähempänä hevosta. Satula on suunniteltu niin, että se myötäilee hevosen ylälinjaa ja se joustaa kaikkiin suuntiin. Akela Bareback satulaa käyttämällä hevonen ei häiriinny ja lanne- ja lapa-alueen kuormitus vähenee. Tämä voi lisätä hevosen selän liikettä. Helpottamalla hevosen liikkumista, sillä on mahdollisuus nostaa selkäänsä ja asettaa takajalat voimakkaaseen asentoon kehon keskipisteen alapuolelle.

Satulaan on lisätty ainutlaatuinen Welltex®-ominaisuus satulan vuoraukseen typpioksidien tuotannon edistämiseksi ja verenkierron lisäämiseksi. Nämä voivat lisätä lihaksen liikkuvuutta ja estää lihasjännityksiä. Täyte on valmistettu polyesteristä, jossa on sekoitus mm. SBR:ä ja villaa, jotta saadaan iskuja vaimentava vaikutus. Pehmeä Teddy-materiaali pehmusteen alla lisää mukavuutta. Hihnat sivuilla ovat joustavia ja vuorattu pehmeällä Teddy-materiaalilla hankaumien estämiseksi.

Satulalassa on taka- ja etukaarissa D-renkaat. Bareback-satula tarjoaa ratsastajalle läheisen kontaktin hevosen kanssa ja kevyen nojan. Bareback satulat ovat erittäin suosittuja, ja niitä käytetään muun muassa opettamaan ratsastajalle hevosen liikkumistapaa, parantamaan tasapainoa ja ratsastustaitoja. Back on Trackin Akela Bareback satula on tarkoitettu kokeneille ratsastajille. Satula voi parantaa hevosen liikkuvuutta, mikä voi häiritä ratsastajaa, jos oma tasapaino on heikko. Suosittelemme asiakkaiden ja ratsastajien arvioimaan kykyjään ja käyttämään valmentajan apua, jos Akelaa on tarkoitus käyttää tasapainon parantamiseen.