fbpx

Back on Track Royal tallisuojat

97,00 

Poista

Kuvaus

Back on Trackin huikeat tallisuojat!

Todella monet hevosenomistajat ja valmentajat ovat sanoneet, että helpoin ja paras tapa saada turvotukset laskemaan hevosen jaloista on käyttää Back on Trackin tallisuojia.

Tallisuojat ovat todella helppokäyttöiset. Vahvojen tarrojen avulla on helppo nopeasti kiinnittää patja hevosen jalkaan parhaaseen mahdolliseen asentoon, tarvitsematta varoa sen olevan liian tiukalla. Patjan muoto ylettyy sopivasti ruununrajaan saakka. Tallisuojat soveltuvat erinomaisesti myös kuljetukseen!

Tallisuojat ovat helppokäyttöiset ja ne nopeat pukea sekä riisua. Suojien ulkokuori on neopreeniä.

Pehmeän sisäpatjan voi irroittaa ulkokuoresta, joten ne ovat helposti pestävät. Tarrapatjojen sisäpinta on keraamista jauhetta sisältävää polypropyleeniä, patjassa on paksu ja pehmeä polyesteritäyte. Patjat myydään pareittain. Patjoja on saatavana kolmea kokoa; 35 cm korkea (S), 40 cm korkea (M) ja 45 cm korkea (L). Patjoihinn on saatavana myös vaihtokuoria.

Kaikki Back on track:n nivel- ja lihassuojat on valmistettu funktionaalisesta welltex-kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja kykenevät parempaan suoritustehoon. Tuotteet sopivat käytettäväksi vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.

Lisätiedot

Koko

, , ,

Väri

Musta, Ruskea, Sininen, Vihreä, Viininpunainen