fbpx

Back on Track Satulavyö, kouluratsastus

65,00 

Poista

Kuvaus

Back on Track:n painetta tasaava satulavyö on muotoiltu mahan alle hieman leveämmäksi ja vastaavasti kainaloiden kohdalla on pienet kavennukset, joka tekee vyöstä sopivan useimmille hevosille.

Satulavyö on kevyt, erittäin hyvälaatuinen ja pehmeä ja sen ulkopuoli on miellyttävää neopreeniä. Vyön sisäpuolella on tuttu Welltex-kangas, joka hoitaa hevostasi vyön alaiselta alueelta. Satulavyössä on pieni jousto, minkä lisäksi tässä mallissa myös kiinnitykset ovat joustavat. Tämä vyö todella joustaa hevosen liikkeiden mukana!

Soljissa on patentoitu yhden käden mekanismi, jolla soljen kieli sujahtaa vastinhihnan reikään automaattisesti. Tämä helpottaa vyön kiristämistä selästä käsin huomattavasti. Satulavyössä on molemmalle vastinhihnalle oma lenkkinsä, näin vastinhihnat pysyvät vyön päällä eivätkä nipistä karvoja väliin tai lipsauta vyötä vinoon.

Solkihihnojen kohdalla on myös varmistus lenkki, joka pitää kiinnityksen paremmin paikallaan. Vastinhihnojen päät saa sujautettua vyön sisään, mutta jos vastinhihnat jäävät liian lyheksi, niin vyöstä löytyy myös lisälenkki lyhyeksi jäävälle osalle.

Lisätiedot

Koko

, , ,

Väri

Musta