fbpx

Boswellia Serrata- jauhe

18,90  sis. alv. 24%

Boswellia Serrata pitää yllä  luonnollisesti hevosen ja koiran nivelten hyvinvointia ja optimaalista liikkuvuutta sekä toimintakykyä.

Varastossa

Kuvaus

Boswellia Serrata pitää yllä  luonnollisesti hevosen ja koiran nivelten hyvinvointia ja optimaalista liikkuvuutta sekä toimintakykyä.

Tätä voidaan käyttää esim. kovan rasituksen yhteydessä tai eläimille, joiden nivelet kaipaavat kuntoutusta.

Boswellia Serratasta on lähivuosina julkaistu monia tieteellisiä tutkimuksia: yksi merkittävä tutkimuskohde on nivelterveys, johon sillä on tutkitusti nopea vaikutus.  Boswellia Serratalla on todettu olevan viilentävä, notkistuttava ja miellyttävä vaikutus nivelille.

Boswellia pitää yllä myös hyvinvoivan ruoansulatuskanavan, erityisesti vatsan ja paksusuolen toimintaa.  Boswellia sopii hyvin myös herkkävatsaisille hevosille, koska ei aiheuta vatsan ärsytystä, eikä lisää vatsahappojen eritystä tai altista haavaumille. Boswellialla saattaa olla positiivinen vaikutus myös hengityselinten toiminnalle sekä ihon hyvinvoinnille. Euroopassa tämä on erittäin suosittu tuote erinomaisten tulosten myötä!

 

Boswelliinihapon ja sen öljyjen imeytymistä voidaan parantaa merkittävästi syöttämällä hevoselle sen kanssa samanaikaisesti jotakin rasvaa sisältävää ravintoa (esim. Chia, hamppu).

Pakkauskoko: 500 g.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Boswellia Serrata- jauhe”