fbpx

Buzz of spray 1l, Blue Horse Care

43,90  sis. alv. 24%

Varastossa

Kuvaus

Hevosen kesäsuihke, jossa on tehokas tuoksu. Hevosen mukavuuden parantamiseksi kesäkuukausien aikana. Suihkeessa on tehokas hyönteisiä karkottava tuoksu.  Vedenkestävä – kestää myös suihkutuksen ja sateen.

Käyttö: Hevosen karvapeitteelle suihkutetaan ohut kerros ainetta tarpeen mukaan.  Käytä erityisesti kuivina ja tuulettomina kesäpäivinä, ennen ratsastusta tai iltahämärää.

Pakkauskoko 1 litra.

BLUE HORS CARE on omassa luokassaan Tanskan myydyin tuotemerkki. BLUE HORS CARE -tuotesarjaan kuuluvat erilaiset vitamiinit ja lisäravinteet, hoitotuotteet kuten shampoot ja voiteet sekä laadukkaat nahanhoitotuotteet

BLUE HORS CAREN tuotteita kehitetään jatkuvassa yhteistyössä hevosalan ammattilaisten ja tutkijoiden kanssa. Valtaosa tuotteista on kehitetty yhteistyössä irlantilaisen Irish Equine Centerin asiantuntijoiden kanssa ja useita tuotteita on myös testattu Helsingborgissa sijaitsevassa Hestehospital-hevossairaalassa.

BLUE HORS CARE:n tuotteissa käytetään ainoastaan erittäin korkealaatuisia ja puhtaita ainesosia (kuten vitamiinit ym.), jotka myös imeytyvät elimistöön tehokkaasti. Tuotteista valtaosa on valmistettu lääketieteellisesti hyväksytyissä laitoksissa ja niiden laaduntarkkailu on yhtä tiukka kuin lääketuotteiden valmistuksessa käytettävät standardit.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Buzz of spray 1l, Blue Horse Care”