fbpx

Comfort Lux – lakerinen kombi-turpahihna, Equitec

67,00  sis. alv. 24%

Varastossa

Kuvaus

Ylellinen, tyylikkäästä mustasta, erittäin pehmeästä nahasta tehty kombi-turpahihna. Comfort Lux sarjan turpahihnat ovat käsintehtyjä  hienoimmasta Italialaisesta nahasta, joka takaa korkean laadun ja sekä erittäin viimeistellyn lopputuloksen. Turpahihna levenee hieman keskelle ja se on erittälin mukava hevoselle. Turphahihnassa on kromiset soljet.

Kaikki turpahihnat sopivat yhteen kaikkien Equitecin Comfort Lux Sarjan tuotteiden kanssa ja niitä on helppo vaihtaa tarpeen mukaan suitsiin.

Equitec on tanskalainen tuotemerkki, joka kehittää islanninhevosten ratsastustarvikkeita.

Equitec on omistautunut pyrkimään täydellisyyteen jokaisessa pienessä yksityiskohdassa. He työskentelevät eläinlääkäreiden ja kiropraktikkojen kanssa, joilla on yli 30 vuoden kokemus hevosten hoidosta ja joilla on valtava tieto hevosen anatomiasta.

Equitec käy  myös jatkuvaa vuoropuhelua tiimiratsastajiensa kanssa, Euroopassa ja Skandinaviassa, jotka käyttävät Equitecin ratsastustarvikkeita harjoittelutalleissa päivittäin. Equitecin intohimo on aina kehittyä jatkuvasti ja kehittää tuotteitaan entistä paremmiksi.

Lisätiedot

Koko

M, L

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Comfort Lux – lakerinen kombi-turpahihna, Equitec”