fbpx

Electrolyte up 1 kg

20,50  sis. alv. 24%

Electrolyte Up on luonnollinen, SOKERITON ja maistuva elektrolyyttivalmiste.

Varastossa

Kuvaus

Electrolyte Up on luonnollinen, SOKERITON ja maistuva elektrolyyttivalmiste hevosen elektrolyytti- ja nestetasapainon tyydyttämiseen rankan suorituksen tai hikoilun jälkeen.

Electrolyte Up:ssa on himalajansuolaa, mineraalisuolaa, punajuurijauhetta, voikukanjuurta, voikukanlehtiä sekä hyppysellisen rakkautta.

  • Raskaan lihastyön aikana hevosen ruumiinlämpö nousee. Monella hevosella ruumiinlämpö nousee myös kuljetuksen aikana. Hevonen pääsee eroon ylimääräisestä lämmöstä pääosin hikoilemalla.
  • Fyysisen rasituksen aikana hevonen saattaa hikoilla jopa 10 – 15 litraa tunnissa. Hevonen menettää hikoillessaan suoloja ja kivennäisaineita eli elektrolyyttejä.
  • Hevonen tarvitsee siis suolaa, jotta sen elektrolyyttitasapaino pysyisi yllä voimakkaasta hikoilusta huolimatta.

Hevosen hikoillessaan menettämät elektrolyytit tulee korvata hevosen ruokinnassa.

  • Himalajansuola sisältää monipuolisesti noin 80 erilaista mineraalia sekä natriumia, mutta senkään mineraalipitoisuus ei pelkästään riitä täyttämään voimakkaasti hikoilevan hevosen tarpeita.
  • Mineraalisuolat sisältävät natriumia (57 g / 100 g), mutta erityisesti kaliumia (28 g / 100 g) ja magnesiumia 12 g / 100 g), jotka ovat myös tärkeitä elektrolyyttejä.
  • Punajuuri sisältää paljon ja monipuolisesti terveellisiä kivennäisaineita: kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, natriumia, kuparia, fosforia, rautaa ja sinkkiä. Lisäksi se on makea ja useimmat hevoset ovatkin hulluna punajuureen!
  • Voikukanjuuri ja -lehdet ovat erinomainen tapa korvata menetettyjä elektrolyyttejä. Ne sisältävät runsaasti kaliumia ja magnesiumia elimistön elektrolyyttitasapainon korjaamiseen.

Elektrolyyttivalmisteiden tehtävänä on paitsi palauttaa hevosen menettämät elektrolyytit, myös saada hevonen juomaan enemmän.

Annostus: hevonen 500kg: 2 rkl – 3/4 dl tarpeen mukaan.

 1 dl = 90 g

 1 rkl = 14 g.

Jos on tiedossa, että hevosen tulee hikoilemaan runsaasti, voi Electrolyte Upia juottaa hevoselle ennen hikoilua, sen aikana ja jälkeen.

Elektrolyyttejä ja nestettä hevonen menettää myös ripulin myötä ja näissä tapauksissa menetetyt elektrolyytit ja nestetasapaino tulee korjata mahdollisimman tehokkaasti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Electrolyte up 1 kg”