fbpx

EQ3 LYNX Kypärä, sininen mokka kimalteella

239,00 

Back on Trackin turvallinen ja suosittu Lynx- kypärä.

Poista

Kuvaus

Back on Trackin laadukas  ja suosittu VG1 ratsastuskypärä MIPS-järjestelmällä.  Järjestelmä imitoi taitavasti ihmisen pään omaa turvajärjestelmää.

Jos päähän kohdistuu vino isku, aivot voivat liikkua aivo-selkäydinnesteessä, joka vaimentaa aivoihin kohdistuvia voimia. Kypärä perustuu MIPS-teknologiaan, pienikitkaiseen integroituun kerrokseen, joka voi tietyissä tapauksissa absorboida osan energiasta, joka voisi muuten aiheuttaa aivovaurion.

Ratsastuskypärä on suunniteltu ja hyväksytty kaikkeen ratsastukseen. VG1 01.040 2014-12. Kypärässä on myös hyvä ilmanvaihto.

Takana on säätönappi parhaimman istuvuuden takaamiseksi, sekä kesällä että talvella.

Coolmax®: n irrotettava / pestävä sisävuori

Saatavilla useita eri värejä.

 

 

 /></p>
<p><strong>TURVALLISUUS ON PÄÄNASIA!</strong></p>
<p>Ainutlaatuinen ratsastuskypärä MIPS-järjestelmällä, joka imitoi ihmisen päässä olevaa suojausmekanismia (<a href=video). Kun päähän kohdistuu vino isku, aivot voivat liikkua aivo-selkäydinnesteessä, joka vaimentaa aivoihin kohdistuvia voimia.

Kypärä perustuu MIPSiin, integroituun pienikitkaiseen kerrokseen, joka voi tietyissä tapauksissa absorboida osan energiasta, joka voisi muuten aiheuttaa aivovaurion. Ratsastuskypärä on suunniteltu ja hyväksytty kaikkeen ratsastukseen.
Back on Track EQ3 Lynx on todistettu MARKKINOIDEN TURVALLISIMMIKSI KYPÄRÄKSI 2018! Nimeäjänä Ruotsalainen puolueeton vakuutusyhtiö Folksam. Testit osoittivat että EQ3 LYNX kypärä on 30% turvallisempi kuin muut kypärät. EQ3 LYNX on ainoa kypärä, joka vähentää aivovamman riskiä 50%:lla. Testin kakkoseksi valittiin toinen Back on Trackin kypärä EQ3!

Lisätiedot

Koko

S (50-53), M (54-58), L (59-61