fbpx

Joint buddy 1,5 kg

49,90  sis. alv. 24%

Joint Buddy on yrttisekoitus, joka on  100% luonnollinen tuote hevosen ja koiran nivelten ravitsemiseen sekä normaalin niveltoiminnan, notkeuden ja liikkuvuuden tukemiseen.

Varastossa

Kuvaus

Liikettä niveliin!

Joint Buddy on yrttisekoitus, joka on  100% luonnollinen tuote hevosen ja koiran nivelten ravitsemiseen sekä normaalin niveltoiminnan, notkeuden ja liikkuvuuden tukemiseen.

Chia de Gracian Joint Buddy pitää sisällään mm. rouhittuja chia-siemeniä, ruusunmarjaa, pirunkouraa, boswellia serrataa, MSM:ää, mesiangervoa, kurkumaa, nokkosta sekä hyppysellinen rakkautta   .

Joint Buddy on ehdoton täsmätuote hevosen nivelten normaalin toimintakyvyn ja kestävyyden tueksi. Erityisesti hevosille / koirille, jotka ovat kovassa rasituksessa, ikääntyville tai hevosille & koirille, joiden nivelet tarvitsevat tukea ja kuntoutusta.

Nivelen hoidossa on parasta lääkettä liike. Hyvään nivelterveyteen kannattaa kiinnittää huomiota ajoissa, silloin kun varsinaisia vaivoja ei vielä ole tai ne ovat vielä hyvin lieviä. Ruston luonnollinen uusiutumiskyky heikkenee väistämättä iän myötä. Esimerkiksi nivelrikko ei ole pelkästään mekaaninen nivelen kuluminen vaan siihen liittyy tulehdusreaktio, joka aiheuttaa kipua ja jonka yhteydessä myös rustopinta vaurioituu edelleen.

Nivelrikkoa ei voida parantaa, mutta sen hoitoa voidaan tukea oikeanlaisella ravinnolla ja liikunnalla.

EI SUOSITELLA KANTAVILLE/  IMETTÄVILLE TAMMOILLE (Boswellia Serratan, pirunkouran sekä mesiangervon vuoksi.)

Kilpailtaessa suositellaan 4 vrk varoaikaa.

 

Annostus:

Hevonen 500kg: 0,5 dl – 1,5 dl /pvä.

1 desi painaa noin 45 g eli desin annostuksella pussi kestää noin 35 pvä.

Koirat:1,5 tl – 3 rkl (isot/pienet koirat) / pvä.

1 rkl = 10 g.

Pakkauskoko 1,5 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Joint buddy 1,5 kg”