fbpx
Ale!

Kamomilla, Chia de Gracia

45,90  sis. alv. 24% 39,02  sis. alv. 24%

Varastossa

Kuvaus

Kamomilla on tunnettu sen rauhoittavista ja tasapainottavista ominaisuuksistaan. Kamomilla rauhoittaa hevosen vatsaa & suolistoa, ihoa ja rauhatonta mieltä.

Kamomilla sopii hevosen ihon hyvinvoinnin ylläpitämiseen, pienille nirhaumille ja naarmuille sekä suoliston ja vatsan normaalin hyvinvoinnin tukemiseen. Vähentää kaasun muodostusta ja helpottaa ilmavatsaa. Voi myös rentouttaa ruuansulatuselimistön lihaksia.

Kamomillaan juodaan rauhoittavana iltateenä ja siksi voidaan käyttää hermostuville ja stressaantuville hevosille. Voi olla avuksi myös hankalissa kiimoissa yhdessä munkinpippurin kanssa. Hellää ja lempeää kamomillaa voidaan käyttää myös varsoille ja nuorille eläimille.

Ulkoisesti kamomillaa voidaan käyttää hauteina ihon ja limakalvojen ärsytystiloihin tai haavoihin, auringonpolttamalle iholle sekä hyönteisten puremiin ja ihon kutinaan, tai silmien huuhteluun keitetystä vedestä tehtynä huuhteena.

Annostus: 10 – 15 g / vrk.

1 rkl painaa noin 3 g.

1 dl = 16 g.

Suositellaan sekoittamaan lämpimään veteen ja ”hauduttamaan” muun rehun kanssa tai sekoittamaan haudutetty yrtti muun rehun sekaan. Haudutus avaa yrttiä ja parantaa vaikutusta.

Ei säilöntä-tai lisäaineita.

Kamomilla saattaa aiheuttaa oireita hevosille, joilla on siitepöly-yliherkkyys, joten sopivuus kannattaa tarkistaa vähitellen ja huolella. Mykerökukkaisille, pujolle, tuoksukille, koiranputkelle tai niiden sukuisille (Asteraceae) kasveille allergiset voivat saada allergisia oireita kamomillasta.

http://www.ravintolisawiki.fi/Kamomilla

Pakkauskoko: 1,5 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kamomilla, Chia de Gracia”