fbpx
Ale!

Not So Sweet Itch, Chia de Gracia

40,90  sis. alv. 24% 34,77  sis. alv. 24%

Varastossa

Kuvaus

Kutittaako? Vaivaako hinkkaus ja hankaus?

Not So Sweet Itch on 100% luonnollinen täsmätuote ihon hyvinvoinnin tukemiseen.  Tuote sopii rauhoittamaan ja elvyttämään kutisevaa ja kuivaa ihoa sekä ärtyneen ihon rauhoittamiseen. Sekoitus sisältää ihoa uudistavia ainesosia sekä reilusti omega-rasvahappoja.

Tuote sisältää hamppua, oluthiivaa, tyrniä, kehäkukkaa, kamomillaa, nokkosta, auringonhattua sekä hyppysellisen rakkautta .

Not So Sweet Itch sisältää hampunsiemeniä, joista saadaan runsaasti iholle tärkeitä omega-rasvahappoja. Korkean rasvahappopitoisuuden on todettu mm. hillitsevän tulehduksia sekä öljyävän ihoa sisältäpäin. Hampunsiemenet sisältävät myös E-vitamiinia, jolla on ihon hyvinvointia tukevia vaikutuksia. Oluthiiva puolestaan sisältää reilusti B-vitamiineja (1, 2, 3, 5, 6 ) sekä hivenaineita, erityisesti kromia. B-ryhmän vitamiinit ovat oleellisen tärkeitä mm. ihon hyvinvoinnille ja uudistumiselle. Oluthiivan sisältämillä ravinteilla on myös immuniteettia ylläpitävä vaikutus.

Tyrni sisältää runsaasti ihoystävällisiä öljyjä. Kehäkukka ja kamomilla rauhoittavat kutisevaa ihoa. Kehäkukan sisältämät karotenoidit edistävät normaalia ihon pintakudoksen uusiutumista ja kehäkukka on  myös antibakteerinen kasvi. Kamomilla rauhoittaa herkkää, ärtynyttä, kuumottavaa ja yliherkkää ihoa. Auringonhatulla on monia ihon hyvinvointia tukevia vaikutuksia. Nokkosen sisältämät ravinteet  ylläpitävät ihon ja limakalvojen uusiutumista.

Not So Sweet Itch on hevosen ihon hyvinvoinnin ylläpitämiseen sekä kesäihottuman tukihoitoon.

Allergiota voi myös ennaltaehkäistä tukemalla elimistön omaa immuunipuolustusta. Esimerkiksi kesäihottumaoireista kärsivälle hevoselle tulisi antaa vastustuskykyä kohentavia yrttejä jo hyvissä ajoin ennen oireilun alkua. Tähän hyviä yrttejä ovat mm. nokkonen, voikukka, mustakuminan siemen, valkosipuli ja tyrni.

Annostus:

Hevonen 500 kg: 0,5 dl – 1,5 dl.

1 dl n. 30 g.

Ei suositella tiineenä oleville & imettäville tammoille.

Pakkauskoko: 1,2 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Not So Sweet Itch, Chia de Gracia”