fbpx

Back on Track Posture Reminder-ryhtiliivi ratsastajalle

42,00 

Poista

Kuvaus

Back on Trackin ryhtiliivi muistuttaa hellästi kehoasi parantamaan asentoasi.

Ryhtiliivin tarkoitus ei ole tukea lihaksia, vaan muistuttaa niitä parantamaan asentoa. Älä kiristä liiviä liian tiukalle, jotta se kiristyy vain kun olet vinossa. Täten liivi auttaa sinua istunnan kanssa. Posture Reminder on varustettu tarranauhalla, jolla liivi on helppo laittaa päälle ja ottaa pois sekä säätää sitä. Ryhtiliivi muistuttaa sinulle kevyesti asennostasi, samalla kun teet päivittäisi asioitasi.

Ryhtiliivi on miellyttävä ja huomaamaton ja sitä voidaan käyttää joka päivä, niin töissä kuin vaikkapa kuntosalilla tai ratsastaessa. Ryhtiliivi on kevyt muistutus asennostasi. Käytä ryhtiliiviä yhdestä kolmeen tuntiin kerralla. Ryhtiliivin sisävuori on WelltexⓇ -mineraalikangasta, joka parantaa verenkiertoa.

Back on Track:n kaikki lihas- ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta welltex-kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja kykenevät parempaan suoritustehoon. Tuotteet sopivat käytettäväksi vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.

Lisätiedot

Koko

S/M, L/XL