fbpx

Protect That Tummy, 4 kg

83,90  sis. alv. 24%

Protect That Tummy on luonnollinen rehusekoitus vatsan ja suoliston suojaamiseen ja suoliston hyvinvoinnin ylläpitoon.

Varastossa

Kuvaus

Onko vatsassa kurja olo?

Protect That Tummy on luonnollinen rehusekoitus vatsan ja suoliston suojaamiseen ja suoliston hyvinvoinnin ylläpitoon. Sekoitus muodostaa ns. vedenkestävän vatsapanssarin.

Mik­si he­vo­set saa­vat ma­ha­haa­vo­ja?

Hevosen ruoansulatuskanava ja etenkin mahalaukku ovat sopeutuneet laiduntamiseen. Siinä on kaksi osastoa: ylemmässä on ihomainen sileä pinta ja alemmassa puoliskossa on rauhassoluja, jotka tuottavat mahalaukun nesteeseen suolahappoa ja limaa. Lima suojaa mahalaukun limakalvoa suolahapon happamuudelta. Hevosen mahalaukku on pieni, vain noin 15 litraa. Suolahappoa erittyy hevosen mahalaukkuun jatkuvasti. Tämä on ihanteellista laiduntavalle eläimelle, joka syö jatkuvasti. Tämän takia mm. pitkät ruokintavälit altistavat hevosila vatsahaavalle. Hevosen mahalaukussa ruokaa tulisi olla jatkuvasti.

Protect That Tummy on rehuseikoitus, joka on  täysin luonnollinen ja joka tukee hevosen vatsan ja suoliston normaalia hyvinvointia.  Ainesosat muodostavat lima-ainetta ja saavat aikaan ns. suojaavan vatsapanssarin. Sisältää myös suoliston tasapainoa, suolistoa helliviä ja hoitavia ja ruuansulatusta ylläpitäviä ainesosia.

Tuotetta suositellaan hevosille, jotka reagoivat vatsallaan esimerkiksi kilpailuihin, kärsivät ns. stressivatsasta tai muuten epämääräisistä vatsan häiriötiloista. Sopii myös tukihoidoksi lääkkeiden ohella niille, joille eläinlääkäri on määrännyt vatsahaavahoidon.

Sisältää: inuliinia, lesitiiniä, ruusunmarjaa,  pektiiniä, sarviapilan siemenjauhoa, oluthiivaa sekä hyppysellisen rakkautta.

Annostus: Hevonen 500 kg: 1- 2 dl  pvä.

Kastellaan ja sekoitetaan muun rehun joukkoon. Ei syötetä kuivana.

1 dl painaa noin 55g.

Annos voidaan jakaa 2 erilliseen ruokintakertaan. Ei tiineille.

*** Tämä tuote on FCS/HSPS-testattu epäpuhtauksista ja ainesosista, jotka voisivat aiheuttaa doping-ongelman FEI-sääntöjen puitteissa. 

FCS-testi kattaa 16 kiellettyä ainetta, mm. kofeiini, teobromiini, morfiini, skopolamiini, teofylliini, atropiini, hordeniini. HSPS-testi kattaa lisäksi 30 muuta kiellettyä ainetta mm. reserpiini, efedriini, kapsaisiin.

Pakkauskoko 4 kg.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Protect That Tummy, 4 kg”