fbpx

Ruusukultaiset Comfort lux suitset, Equitec

208,00  sis. alv. 24%

Tilaustuote, toimitus 4-12 päivää

Kuvaus

Ylelliset mustat suitset elegantilla V:n muotoisella otsapannalla ruusukultaisin kivin.  Suitsissa on pehmeä kombi-turpahihna sekä ruusukultaiset soljet.

Turpahihnasta voi poistaa alimman hihnan, joten voit päättää haluatko pitää sitä englantilaisena tai kombi-turpahihnana.

Niskakappaleessa on anatominen muotoilu ja se on erittäin pehmeää nahkaa jotta se olisi hevosellesi mahdollisimman mukava. Otsapanta on mahdollista irrottaa ja vaihtaa, siinä on kätevä pikakiinnitys.

Comfort Lux sarjan tuotteet ovat käsintehtyjä  hienoimmasta italialaisesta nahasta, ilman turhia kemikaaleja. Se takaa korkean laadun ja sekä erittäin viimeistellyn lopputuloksen.

 

Equitec on tanskalainen tuotemerkki, joka kehittää islanninhevosten ratsastustarvikkeita.

Equitec on omistautunut pyrkimään täydellisyyteen jokaisessa pienessä yksityiskohdassa. He työskentelevät eläinlääkäreiden ja kiropraktikkojen kanssa, joilla on yli 30 vuoden kokemus hevosten hoidosta ja joilla on valtava tieto hevosen anatomiasta.

Equitec käy  myös jatkuvaa vuoropuhelua tiimiratsastajiensa kanssa, Euroopassa ja Skandinaviassa, jotka käyttävät Equitecin ratsastustarvikkeita harjoittelutalleissa päivittäin. Equitecin intohimo on aina kehittyä jatkuvasti ja kehittää tuotteitaan entistä paremmiksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ruusukultaiset Comfort lux suitset, Equitec”