fbpx

Swing P20 Pack selkäpanssari

119,95  sis. alv. 24%

Poista

Kuvaus

SWING P20 selkäpanssari tekee vaikutuksen yksinkertaisella muotoilullaan ja maksimaalisella mukavuudellaan. Tämä selkäpanssari antaa maksimaalisen liikkumisvapauden menettämättä turvallisuutta ja mukavuutta.

Hienovarainen, täysin säädettävä muotoilu ja yhdistettynä korkean teknologian kennosuojaan takaa ensiluokkaisen leikkauksen ja maksimaalisen liikkumisvapauden ja mukavuuden joka säässä.

EU: n hyväksymä selkärangan suojaus (moottoripyöränormin EN 1621-2, 2014 mukaisesti)

Täydellistä suorituskykyä ja maksimaalista toimivuutta vaativissa äärimmäisissä olosuhteissa! Korkealaatuiset, tiukasti kudotut joustavat verkot mahdollistavat tämän. Se täyttää Waldahausenin korkeimmat standardit kestävyyden ja laadun suhteen.

Tarttumaton teipin kiinnitys

Erityinen tarttumaton kosketusteippi tarttuu vain sinne mihin sen pitää, eikä muihin kankaisiin. Näin voit olla varma, ettet vahingoita vaatteitasi vahingossa.

3D -paneelit

3D -paneelit ovat lämpömuovattuja. Höyhenenkevyt muotoilu tarjoaa sinulle optimaalisen mukavuuden.

P20

Erittäin ohut, joustava materiaali valmistetaan laajentumisherkästä silikonista mullistavalla hunajakennotekniikalla, joka voidaan työstää suoraan tekstiileiksi. Kun isku tapahtuu, geeli toimii aktiivisesti vastustaakseen tuotettua energiaa absorboidakseen tuotetun voiman ja ohjatakseen sen pois kehosta, vaikka olisit alttiina useille peräkkäisille iskuille. Materiaali myös siirtää kosteuden pois, on hengittävä, lämpöä kestävä ja helppo puhdistaa.

Vyölenkit

Käytännöllisten vyölenkkien ansiosta selkäsuoja istuu juuri oikein.

-CE-testattu selkärangan suoja (moottoripyörästandardin EN 1621-2, 2014 mukainen)

Lisätiedot

Koko

M/L, LXL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Swing P20 Pack selkäpanssari”