fbpx

Yritys

icenride.fi on kotimainen verkkokauppa.  

Olemme valinneet myynnissä olevat tuotteet huolella, panostaen laatuun, ekologisuuteen, käyttömukavuuteen ja toiminnallisuuteen. Erikoisuutena meillä on laaja osasto Islanninhevosille. (Osaston tuotteet sopivat pääosin kaikille Cob-kokoisille hevosille) Edustamamme brändit löydät etusivulta.

Tuotevalikoimamme laajenee koko ajan, mutta jos jäit kaipaamaan jotain, laitahan meille viestiä: asiakaspalvelu@icenride.fi! Pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toiveet.

Yritys on sijaitsee Etelä-Pirkanmaalla.

Sieltä voi halutessaan lähistöllä asuvat tulla myös noutamaan tuotteitaan tai tutustumaan valikoimaan erikseen sovittuna ajankohtana.

Myymme myös  Batesin ja Equesin laadukkaita satuloita. Satuloita valitessa suosittelemme vahvasti sovituspalveluamme. Sovituspalvelu on lähinnä Pirkanmaan alueella mutta voit saada satulan sovitukseen myös muualle päin Suomea. Ota yhteyttä ja sovitaan asiasta: asiakaspalvelu@icenride.fi

Meillä on käytössäsi monipuoliset ja joustavat maksutavat, pankkikorteista osamaksuun.

Postimaksu on 6,90 €  (satuloiden kohdalla siitä sovitaan erikseen.)

Toimitusaika on  pääosin 2 päivästä- 10 päivään. 

(Osa tuotteista tulee yhteistyökumppaneidemme varastolta, jolloin toimitusaika saattaa olla 14 pvää.)

Kuulemme mielellämme mielipiteesi tuotteista, laita siis rohkeasti arvosteluja sivuille. Julkaisemme myös erittäin mielellämme kuvia asiakkaistamme uusien tuotteiden kanssa ja olemme todella iloisia jos saamme kuvia hevosestasi/sinusta uusien tuotteiden kera.

Lämpimästi tervetuloa ostoksille!